Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Drie thuiswedstrijden voor teams FC Emmen opleiding

Komende zaterdag spelen er weer drie jeugdteams een thuiswedstrijd. Daarnaast wacht er voor ons jongste team een mooie uitdaging, namelijk tegen Feyenoord O11.

FC Emmen O21 gaat na twee thuisnederlagen op rij op bezoek bij FC Eindhoven O21. De ploeg van trainer Marc Hegeman heeft de punten in Divisie 3 zo aan het begin van het seizoen al hard nodig om uit de onderste regionen weg te komen. Waar FC Emmen O21 op 6 punten staat, heeft FC Eindhoven O21 er 7. De Brabanders hebben daarnaast ook nog 1 wedstrijd minder gespeeld. De wedstrijd in Eindhoven begint zaterdag om 16.15 uur.

Op hetzelfde tijdstip trapt FC Emmen O19 af in Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen Zeeburgia O19. De Amsterdamse voetbalclub, gelegen in Watergraafsmeer, kent een goede opleiding en levert jaarlijks tientallen spelers af bij BVO’s. Zo speelden onder andere Oussama Assaidi, Ryan Donk, Adam Maher, Luciano Narsingh en Kenny Tete in het verleden in de jeugd van Zeeburgia, maar ook oud-Emmenaar Lorenzo Burnet speelde er. Het verschil op de ranglijst is momenteel twee punten, in het voordeel van FC Emmen O19. Wanneer het team van trainer Mika Eering aansluiting wil houden bij de top drie moet er gewonnen worden in de Hoofdstad. 

FC Emmen O17 neemt het zaterdag op De Oude Meerdijk op tegen WSV O17 uit Apeldoorn. De formatie van trainer Jordan Poeste boekte afgelopen week een knappe zege bij koploper Cambuur Leeuwarden O17 en wil deze lijn graag doortrekken. De aftrap in Emmen is om 12.00 uur.

FC Emmen O14 is nog altijd koploper van Divisie 3 en speelt zaterdag thuis tegen Achilles E O14 uit Enschede. De ploeg van trainer Harold Wekema is nog foutloos met achttien punten uit zes wedstrijden. De Tukkers wisten dit seizoen nog maar een keer te winnen en staan op drie punten. De wedstrijd bij vv Emmen begint om 10.00 uur.

FC Emmen O13 begint om 11.00 uur aan de thuiswedstrijd tegen Roda’46 O13. Het team van trainer Albert Jan van Oosten verloor de laatste 2 thuiswedstrijden en wil deze keer wel graag drie punten in Emmen houden. De gasten uit Leusden kennen tot nu toe een lastig seizoen en staan met drie punten op de laatste plaats in Divisie 2. De wedstrijd vindt plaats bij vv Emmen. 

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen in de Landelijke Twin Games competitie. Waar FC Emmen O12 geen wedstrijd heeft gaat FC Emmen O11 om 13.00 uur op bezoek bij Feyenoord O11.

De thuiswedstrijd van FC Emmen O15 tegen FC Twente/Heracles O15 is afgelast vanwege vele blessures bij de tegenstander.