FC Emmen en SC Cambuur houden elkaar in evenwicht

558

Gisteravond speelde FC Emmen de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder de rook van Leeuwarden in het plaatsje Warga was competitiegenoot SC Cambuur de tegenstander. De wedstrijd werd gespeeld in drie blikken van 40,20 en 40 minuten.

In het eerste blok kwamen de Emmenaren al gauw op voorsprong door een benutte strafschop van Adrian Rogulj. Na de eerste (korte) pauze, was het al gauw weer raak voor de ploeg van Robin Peter. Jorn Hekkert schoot keurig binnen op aangeven van Alaa Bakir en die treffer was meer dan verdiend. Toch kwam Cambuur vlak voor de wat langere pauze nog op 1-2, toen Thomas Poll een afgeslagen corner binnenschoot.

In het laatste blok viel binnen een paar minuten de gelijkmaker. Het was Tyrique Mercera die zijn schot van richting veranderd zag worden, waardoor Emmer doelman Jan Hoekstra er niet meer bij kon. In het restant van de wedstrijd vielen geen treffers meer en zo eindigde het treffen tussen beide Keuken Kampioen Divisie-clubs in 2-2.

De volgende oefenwedstrijd is volgende week zaterdag om 14.30 uur, bij Rolder Boys tegen FC Groningen. Klik hier voor tickets voor die wedstrijd!

Bekijk hier het volledige programma van de voorbereiding.

SC Cambuur – FC Emmen: 2-2
9. Adrian Rogulj 0-1 (pen.)
46. Jorn Hekkert 0-2
60. Thomas Poll 1-2
63. Tyrique Mercera 2-2

FC Emmen eerste blok: Luca Unbehaun; Robin Schouten, Mike te Wierik, Pascal Mulder, Djenahro Nunumete; Torben Rhein, Julius Kade; Jalen Hawkins, Kelian Nsona (testspeler); Lemmen, Rogulj.

FC Emmen tweede blok: Luca Unbehaun; Faris Hammouti, Mike te Wierik, Dennis Vos, Djenahro Nunumete; Torben Rhein, Julius Kade; Jorn Hekkert, Kelian Nsona; Alaa Bakir, Joey Konings.

FC Emmen derde blok: Jan Hoekstra; Faris Hammouti; Jorginio Soares (testspeler), Dennis Vos, Tim Geypens; Osazee Aghatise (testspeler), Dim Otten; Jorn Hekkert, Fabio Rispoli (testspeler), Chiel Sunder, Joey Konings.